Dino Doors

Experienced Company

thumb-digital-agency

We have been delivering wood materials for companies of all sizes for the last 15 years.

View Our services

MEET THE TEAM

thumb-2

We recruit the greatest minds in the business who help deliver great results for our clients.

MEET THE TEAM

Work Catalog

thumb-3

We continuously beat our clients expectations and we’re ready and waiting to beat yours.

View Our Work

  

MORE DOORS

Hand picked for your perusal

WELCOME TO DINO DOORS

The perfect Company for your House

DINO – Multiyear production and processing company of constructions materials, now producing internal doors for your houses as well. Guaranteed quality with various designs according to your desires. All these at the most competitive prices available on the market. It’s our pleasure to receive your messages. Contact us at any time.

DINO – kompani shumëvjeçare e prodhimit dhe përpunimit të materialeve ndërtimore, tani edhe me prodhimin e dyerve interne për shtëpitë tuaja. Kualitet i garantuar, dizajne nga më të ndryshmet si dhe punime dyersh sipas dëshirës tuaj. Të gjitha këto me çmimet më konkuruese të mundshme në treg.
Kënaqësi e jona të pranojmë porositë tuaja. Na kontaktoni në çdo kohë.

ДИНО – Долгогодишна компанија за производство и преработка на градежни материјали, сега и со производство на внатрешни врати за вашите куќи. Гарантиран квалитет, со различни дизајни според вашата желба. Сите овие со нај конкурентни можни цени на пазарот. Ни претставува задоволство да добиеме ваши нарачки. Контактирајте не во секое време.

Copyright 2018 Dino Doors | Florin Ajdini